+383 (0) 44 151 499

Luxury Development

Bernica Park - Projekt ekskluziv i shtëpive të stilit Regency, i pari i llojit të tillë në tërë Ballkanin. Jeto çdo dite në botë ëndrrash të mbushur me Luks dhe Elegancë.

Më shumë

Për Ne

Chelsea Point,
Bernica Park


Bernica Park ndodhet vetëm 7 minuta larg qendrës së Prishtinës, dhe është i rrethuar nga natyra e fshatit dhe ajri i pastër. Ky projekt ekskluziv i shtëpive të stilit Regency është i pari i tillë në tërë Ballkanin.

Chelsea Point e ka ndërtuar një reputacion të bazuar në cilësi të ndërtimit dhe shërbimit. Filozofia e e kombinimit të stilittë arkitekturës tradicionale Regency dhe enterierit modern na ka mundësuar të krijojmë një shtëpi luksoze me kualitet të lartë dhe bukuri mahnitëse. Secila shtëpi ndërtohet ne standard të lartë duke i kushtuar vëmendje secilit detaj.

Projektet Tona

Terrace House
160M2
Bernica Park
Chelsea
235M2
Bernica Park
Chelsea Grand
265M2
Bernica Park
Regency Villa
300M2
Bernica Park

Na Kontaktoni

+383 (0) 44 151 499
+383 (0) 49 603 100
[email protected]
Bernicë e epërme, Prishtinë, Kosovë